Kokemuksia samettisesta sohvasta


Kokemuksia
samettisohvastaLAZY VELVET KOTIKÄYTÖSSÄSametti koetaan usein herkäksi ja ylelliseksi materiaaliksi. Samettisohva voi kuitenkin sopia myös lapsiperheeseen, ja Hakolan sohvien päälliset voi pestä kotikoneessa. Tiinan ja hänen kolmen lapsensa kotiin Lazy Velvet vaaleanpunaisella Musone-sametilla sopii kuin valettu.

Lazy velvet samettisohva lapsi

Lazy velvet samettisohva lapsi

Meille tuli äärimmäisen ihana Lazy Velvet samettisohva parisen viikkoa sitten. Ollaan tässä ajassa rakastuttu sohvaan korviamme myöten koko perhe.

Haastattelin lapsia sohvan tiimoilta ja sain seuraavanlaisia vastauksia:

  • Siinä on ihana istua, kun se on niin syvä ja mahdutaan kaikki vierekkäin katsomaan teeveetä (televisio sijaitsee hassusti sohvan sivulla, eli käsinojareuna on kovassa käytössä)
  • Se on niin ihanan tuntuinen, siinä on ihan parasta olla ilman vaatteita!
  • Se on ihan meidän perheen värinen!
  • Siinä on hyvä hyppiä!
  • Kun siitä tekee majan, se on pehmeä maja.
  • Tästä sohvasta voi tehä älyttömän hyvän liukumäen (kun laittaa sohvatyynyt sopivaan kulmaan niin kyllä luistaa!)”
Lazy velvet samettisohva lapsi

Äitinä olen kyllä lasteni kanssa samaa mieltä. En voisi olla tyytyväisempi. Väri sointuu kotiimme paremmin kuin osasin haaveillakaan. Se on vaaleanpunainen sävy, mutta kun se on taustaseinän liilojen taulujen kaverina, sävy muuntuukin lilahtavaksi. Vaaleanpunaisesta sohvasta olen haaveillut pikkutytöstä saakka ja sametti materiaalina on ihastuttanut mua aina.

Olen istunut sohvalla viimeisten parin viikon aikana enemmän kuin aikoihin, enkä voi olla lopettamatta sohvan sivelyä. Samettipinta on vaan niin miellyttävän tuntoinen. Sohvan syvyys on juuri täydellinen myös kaksinmakoiluun, kainaloon mahtuu hyvin ilman pelkoa siitä, että toinen humpsahtaa pian lattialle.

Kuvailin sohvaa ystävälleni whatsapp-keskustelussa hänen kysyessään, onko se yhtään löhösohva, että: ”se on ihanan ylellinen löhösohva” ja seison sanojeni takana täysin, koska sellainen se on. Lazy Velvet – ylellinen samettisohva.”


Teksti ja kuvat: Tiina Arponen

Lazy velvet samettisohva lapsi

SAMETTISIA TUOTTEITA:

LUE LISÄÄ:

Tomi, Maija ja Sisu-koira

Helsingin Sörnäisissä valoisassa kuudennen kerroksen kaksiossa asuu graafinen suunnittelija Tomi avopuolisonsa Maija Fredrikan ja 10-vuotiaan Sisu-koiran kanssa.

Kristiina ja Max

Kristiinan ja Maxin moderni paritalo Klaukkalassa on täynnä elämää. Kaksi pientä lasta pitävät arjen kiireisenä, mutta vapaa-ajallaan perhe ideoi mielellään uudistuksia.

Ina ja Simba

Inan ja Simba-kissan koti Helsingin Alppilassa on valoisa ja harkiten sisustettu. Juuri remontoitu 1900-luvun alun kerrostaloasunto on asukkaidensa näköinen ja tunnelmaltaan seesteinen tilaihme.

TILAA UUTISKIRJE:

SEURAA MEITÄ:

Facebook
Instagram
Pinterest

HAKOLA SHOP HELSINKI

Fredrikinkatu 28
00120 Helsinki
satu-sofia.isberg@hakola.fi
0503582739

ti – pe 10-18
la 10-15

HAKOLA SHOP OULU

Pakkahuoneenkatu 22
90100 Oulu
teija.kvist@hakola.fi
0504776655

ti – pe 10-18
la 10-15

HAKOLA HUONEKALU OY

Niemenkyläntie 238
66320 Jurva
info@hakola.fi
010 3370099

YHTEYSTIEDOT

Yhteystiedot
Jälleenmyyjät
Medialle

MATERIAALIT

Materiaalit ja hoito
Ladattavat hoito-ohjeet
Tilaa materiaalinäytteet

TILAUKSET

Aina ilmainen toimitus Suomeen.

Toimitusaikamme on noin 4 viikkoa.

Tilaa helposti verkkokaupastamme – maksu verkkopankin ja yleisimpien luottokorttien avulla. Verkkokaupassamme myös Klarna lasku-, ja osamaksumahdollisuus.

Voit tehdä tilauksen myös sähköpostitse info@hakola.fi. Palvelemme mielellämme
henkilökohtaisesti!