Kokemuksia samettisohvasta

KANKAAT

Kokemuksia samettisohvasta

Sametti koetaan usein herkäksi ja ylelliseksi materiaaliksi. Samettisohva voi kuitenkin sopia myös lapsiperheeseen, ja Hakolan sohvien päälliset voi pestä kotikoneessa. Tiinan ja hänen kolmen lapsensa kotiin Lazy Velvet vaaleanpunaisella Musone-sametilla sopii kuin valettu.

Lazy Velvet -sohva Tiina Arposen kotona.
3:n istuttava Lazy Velvet -sohva vaalenapunaisella Musone-kankaalla.

”Meille tuli äärimmäisen ihana Lazy Velvet samettisohva parisen viikkoa sitten. Ollaan tässä ajassa rakastuttu sohvaan korviamme myöten koko perhe. Haastattelin lapsia sohvan tiimoilta ja sain seuraavanlaisia vastauksia:

  • Siinä on ihana istua, kun se on niin syvä ja mahdutaan kaikki vierekkäin katsomaan teeveetä (televisio sijaitsee hassusti sohvan sivulla, eli käsinojareuna on kovassa käytössä)
  • Se on niin ihanan tuntuinen, siinä on ihan parasta olla ilman vaatteita!
  • Se on ihan meidän perheen värinen! Siinä on hyvä hyppiä! Kun siitä tekee majan, se on pehmeä maja.
  • Tästä sohvasta voi tehä älyttömän hyvän liukumäen (kun laittaa sohvatyynyt sopivaan kulmaan niin kyllä luistaa!)”
Lazy Velvet -sohva Musone-kankaalla Tiina Arposen kotona

”Äitinä olen kyllä lasteni kanssa samaa mieltä. En voisi olla tyytyväisempi. Väri sointuu kotiimme paremmin kuin osasin haaveillakaan. Se on vaaleanpunainen sävy, mutta kun se on taustaseinän liilojen taulujen kaverina, sävy muuntuukin lilahtavaksi. Vaaleanpunaisesta sohvasta olen haaveillut pikkutytöstä saakka ja sametti materiaalina on ihastuttanut mua aina.

Olen istunut sohvalla viimeisten parin viikon aikana enemmän kuin aikoihin, enkä voi olla lopettamatta sohvan sivelyä. Samettipinta on vaan niin miellyttävän tuntoinen. Sohvan syvyys on juuri täydellinen myös kaksinmakoiluun, kainaloon mahtuu hyvin ilman pelkoa siitä, että toinen humpsahtaa pian lattialle.

Kuvailin sohvaa ystävälleni whatsapp-keskustelussa hänen kysyessään, onko se yhtään löhösohva, että: ”se on ihanan ylellinen löhösohva” ja seison sanojeni takana täysin, koska sellainen se on. Lazy Velvet – ylellinen samettisohva.”

Lazy Velvet -sohva Vaaleanpunaisella Musone-kankaalla Tiina Arposen kotona.
3:n istuttava Lazy Velvet -sohva Vaaleanpunaisella Musone-kankaalla.

Teksti ja kuvat: Tiina Arponen

HAKOLAN TUOTTEITA:

520,00550,00
49,0059,00
520,00550,00
49,0059,00
190,00310,00
520,00550,00
49,0059,00
190,00310,00