Kankaat vertailussa

KANKAAT

Kankaat vertailussa

Oikean kankaan valinta ei ole koskaan helppoa. Olemme pyrkineet ottamaan valikoimiimme vain laadukkaimmat ja ajankohtaisimmat kankaat, jotta vaihtoehtoja ei olisi liikaa. Oikea kangas määräytyy aina käyttäjän omien tarpeiden ja käyttökohteen mukaan, yhtä oikeaa ratkaisua ei siis ole. Tässä artikkelissa vertailemme kankaitamme mm. tuntuman, sidoksen ja huollon näkökulmasta ja annamme vinkkejä erilaisiin tarpeisiin. Toivottavasti tämä helpottaa kangasvalintaasi!

Hakola Cosy Pocket -sohva
Cosy Pocket -sohva, okran värisellä Soft-kankaalla.

Kangasvalintaa helpottamaan voit myös tilata kaikista mallistomme kankaista ilmaiset materiaalinäytteet suoraan kotiisi.

Kankaamme on jaettu kahteen eri kategoriaan: Easy Careen ja Naturalsiin. Ero näiden välillä on se, että Easy Care -kankaat ovat kaikki vesipestäviä ja suurimmaksi osaksi keinokuiduista valmistettuja kun taas Naturals-kankaat vaativat kemiallisen pesun ja ovat suurimmaksi osaksi luonnonkuiduista valmistettuja.

Hakola Easy Care -kankaat

Easy Care -kankaat

Easy Care -malliston kankaat on suunniteltu kestämään elämää. Easy Care -kankaat on valmistettu synteettisistä kuiduista, joka mahdollistaa 30 asteen konepesun ilman kutistumista. Kankaat siliävät helposti ja ovat lisäksi tunnultaan mukavan pehmeitä. Näillä kankailla verhoilluille kalusteille ovat tervetulleita niin lemmikit kuin perheen pienimmätkin! Easy Care kankaitamme ovat:

Florist
Soft
Musone
Ranch

Lazy-kulmadivaani ja Round-sohvapöytä
Lazy-kulmadivaani, kitin värisellä Florist-kankaalla. Round-sohvapöytä mustana.
Hakola Naturals-kangas: Hallingdal

Naturals-kankaat

Naturals-malliston kankaat on suunnattu aitoja materiaaleja arvostaville. Mallistosta löytyy neutraaleja, luonnollisia sävyjä sekä materiaaleja kuten pellavaa, villaa ja puuvillaa. Näiden materiaalien ansiosta kankaiden tuntu on luonnollisen mukava. Aidot luonnonkuidut, kuten esimerkiksi villa, hylkivät luonnostaan likaa. Suosittelemme Naturals-malliston kankaille kemiallista pesua. Naturals-kankaitamme ovat:

Kvadrat Hallingdal 65
Kvadrat Canvas 2
Cloud
Moss

Cosy-pocket -sohvalle tippunut jäätelö
Cosy Pocket -sohva, okran värisellä Soft-kankaalla.

Ensimmäisenä suosittelemme valitsemaan Easy Caren ja Naturalsin väliltä. Se karsii jo kankaiden määrän puolella.

Jos haluat mahdollisimman helppohoitoisen kankaan, suosittelemme Softia, Floristia ja Musonea.

Onko kangas helppohoitoinen

Jos sinulla on lemmikkejä, suosittelemme Musonea. Musone on tiheän rakenteensa vuoksi paras valinta koira- tai kissaperheisiin, sillä lemmikkien kynnet eivät saa kankaasta otetta yhtä helposti kuin monen muun kankaan kohdalla. Karvat eivät myöskään jää kankaan kuituihin kiinni vaan jäävät sen pintaan, jolloin ne on helppo pyyhkiä nihkeällä puuvillarätillä pois.

Haluamme kuitenkin painottaa, ettei mikään kangas kestä jatkuvaa tai kovaa raapimista. Pitkistä kynsistä saattaa myös jäädä jälkiä kankaan pintaan.

Kuinka hyvin kangas soveltuu eläinperheeseen

Jos haluat mahdollisimman kestävän verhoilun, suosittelemme ensisijaisesti sitoutumaan materiaalin säännölliseen huoltoon oli kyseessä mikä tahansa vaihtoehdoistamme.

Nahan elinikä voi olla jopa neljä kertaa pidempi kuin tekstiilien, mutta myös tekstiilit pysyvät hyvänä vuosikausia, kunhan niille antaa tarpeeksi hoivaa. Tutustu sohvan huolto-ohjeisiin täällä.

Paras hankauksenkesto (100 000 martindale) löytyy seuraavilta kankailta: Canvas 2, Hallingdal 65, Soft ja Moss.

Matindale luku

Jos haluat mahdollisimman pehmeältä tuntuvan kankaan, suosittelemme valitsemaan Softin tai Musonen. Villakankaamme Moss ja buklee-kankaamme Cloud ovat myös hyvin pehmoisia, mutta niissä on myös vahva pintastruktuuri.

Villakankaissa on niille luonnollinen tekstuuri, joista osa pitää, mutta osa kokee pinnan karheana. Tämä on hyvin yksilöllistä ja sen vuoksi suosittelemmekin tilaamaan kangasnäytteen tai käymään myymälässämme koeistumassa villakankaalla verhoillun sohvan ennen ostoa.

Softissa ja Musonessa taas on sileämpi tuntuma verrattuna Floristiin.

Millainen kankaan pinta on
Filippa-vuodesohva
Filippa-vuodesohva, hiekan värisellä Ranch-kankaalla.

TUOTTEITA CLASSIC-KANKAILLA

2.250,002.480,00
3.445,003.650,00
4.245,004.495,00
2.250,002.480,00
4.245,004.495,00
3.445,003.650,00
2.250,002.480,00
3.445,003.650,00
4.245,004.495,00