Hakola on nyt Stockmannilla

Olemme avanneet oman osaston Helsingin keskustan Stockmannin ensimmäiseen kerrokseen. Maaliskuun ajan Hakola näkyy katutason galleriassa, heti Keskuskadun sisäänkäyntiä vastapäätä.

”Katutason galleriassa esittelemme sekä mallistomme kulmakivet, että uutuustuotteemme Nap Leather-daybedin.”

Juhlistimme yhteistyötä Stockmannin kanssa kokoontumalla herkullisen aamiaisen ääreen osastollemme. Muita Ihania- blogin Tiinan opastuksella teimme keväisiä kransseja, joissa vuorottelivat harsokukat, eukalyptuksenoksat ja samettikankaasta valmistetut kukat. Näissä merkeissä yhteistyömme sai mitä mukavimman alun.

Katutason galleriassa esittelemme sekä mallistomme kulmakivet, että uutuustuotteemme Nap Leather-daybedin. Ylellinen nupukkinahkainen daybed on materiaaleiltaan ajankohtainen ja pitkäikäinen.

Avajaisviikonloppuna 3.-4.3.2018 olemme myös itse läsnä kertomassa tuotteistamme. Luova johtajamme Annaleena Hämäläinen on lauantaina tavattavissa osastolla klo 11-15, ja jaamme ilmapalloja aamun ensimmäisille kävijöille. Katutason osastolta voit hankkia myös ihanat leikkokukat mukaasi, sillä samassa tilassa kanssamme on esillä kevään kauneimmat kimput ja vaasit.

Mallistomme siirtyy maaliskuun jälkeen ensimmäisestä kerroksesta osaksi Stockmannin viidennen kerroksen sisustusosastoa.

Nähdään Stockalla!